Videre til indhold
  • Træningsforløb
  • Min Journal Info
  • Om os
  • Kontakt
  • BLOG
  • Træningsforløb
  • Min Journal Info
  • Om os
  • Kontakt
  • BLOG
Min profil

Morgenmad:

Omelet med grøntsager

Ingredienser:

Fødevare Mængde Fedt (g) Kulhydrat (g) Protein (g) Kalorier (kcal)
Æg 4 stk (220g) 21 2-3 minutter 26 300
Spinat 50g 0 1 1 12
Tomater 50g 0 1 0 10
Fetaost 30g 6 0 6 76
Total: 27 5 34 398

Fremgangsmåde:

  1. Pisk æggene sammen i en skål og tilsæt salt og peber efter smag
  2. Varm en pande op og tilsæt lidt olie
  3. Steg spinat og tomater på panden i et par minutter, indtil spinaten er sammenfaldet og tomaterne er let bløde
  4. Hæld æggemassen over grøntsagerne og steg omeletten ved medium varme.
  5. Når omeletten begynder at stivne, drys fetaosten over og fold omeletten sammen
  6. Steg i yderligere et par minutter, indtil osten er smeltet og omeletten er gennemstegt
  7. Server omeletten varm

Samlet næringsindhold:

Næringsstof: Mængde
Kulhydrater (g) 111 (25,6 E%)
Protein (g) 155 (32,0 E%)
Fedt (g) 93 (41,5 E%)
Kalorier (kcal) 1974

Formiddagssnack:

Græsk yoghurt med bær

Ingredienser:

Fødevare Mængde Fedt (g) Kulhydrat (g) Protein (g) Kalorier (kcal)
Skyr 150g 1 12 33 197
Blandede bær 50g 0 5 0 26
Total: 1 17 33 223

Fremgangsmåde:

  1. Hæld græsk yoghurt i en skål
  2. Skyl og skær bærrene i mindre stykker
  3. Tilsæt de blandede bær på toppen af yoghurten
  4. Bland det rundt og nyd snacken

Samlet næringsindhold:

Næringsstof: Mængde
Kulhydrater (g) 111 (25,6 E%)
Protein (g) 155 (32,0 E%)
Fedt (g) 93 (41,5 E%)
Kalorier (kcal) 1974

Frokost:

Kyllingesalat med quinoa

Ingredienser:

Fødevare Mængde Fedt (g) Kulhydrat (g) Protein (g) Kalorier (kcal)
Kyllingebryst 1 filet (140g) 4 0 32 168
Quinoa 50g 3 27 7 175
Agurk 50g 0 1 0 6
Tomater 50g 0 1 0 10
Fetaost 20g 4 0 4 51
Rødløg 20g 0 1 0 7
Olivenolie 1 spsk 14 0 0 119
Citronsaft 1 spsk 0 1 0 5
Total: 25 32 43 540

Fremgangsmåde:

  1. Kog quinoa efter anvisningerne på pakken og lad det køle af
  2. Skær kyllingebrystet i mindre stykker og steg det på en varm pande med lidt olivenolie, indtil det er gennemstegt og gyldent
  3. Skær agurk, tomater og rødløg i passende stykker
  4. I en stor skål, kombiner quinoa, stegt kylling, agurk, tomater, rødløg og smuldret fetaost
  5. Dryp med olivenolie og citronsaft
  6. Bland godt og server som en lækker kyllingesalat

Samlet næringsindhold:

Næringsstof: Mængde
Kulhydrater (g) 111 (25,6 E%)
Protein (g) 155 (32,0 E%)
Fedt (g) 93 (41,5 E%)
Kalorier (kcal) 1974

Formiddagssnack:

Gulerodsstave med hummus

Ingredienser:

Fødevare Mængde Fedt (g) Kulhydrat (g) Protein (g) Kalorier (kcal)
Gulerødder 100g 0 6 1 38
Hummus 50g 12 8 4 160
Total: 12 14 5 198

Fremgangsmåde:

  1. Skræl gulerødderne
  2. Dyp gulerødderne i humusen og nyd det som en snack

Samlet næringsindhold:

Næringsstof: Mængde
Kulhydrater (g) 111 (25,6 E%)
Protein (g) 155 (32,0 E%)
Fedt (g) 93 (41,5 E%)
Kalorier (kcal) 1974

Frokost:

Kyllingesalat med quinoa

Ingredienser:

Fødevare Mængde Fedt (g) Kulhydrat (g) Protein (g) Kalorier (kcal)
Laks 150g 11 7 28 168
Broccoli 100g 1 1 5 38
Gulerod 100g 0 6 1 38
Quinoa 50g 3 27 0 175
Olivenolie 1 spsk 13 0 0 119
Citronsaft 1 spsk 0 1 0 5
Total: 25 32 43 540

Fremgangsmåde:

  1. Kog quinoa efter anvisningerne på pakken og lad det køle af
  2. Skær kyllingebrystet i mindre stykker og steg det på en varm pande med lidt olivenolie, indtil det er gennemstegt og gyldent
  3. Skær agurk, tomater og rødløg i passende stykker
  4. I en stor skål, kombiner quinoa, stegt kylling, agurk, tomater, rødløg og smuldret fetaost
  5. Dryp med olivenolie og citronsaft
  6. Bland godt og server som en lækker kyllingesalat

Samlet næringsindhold:

Næringsstof: Mængde
Kulhydrater (g) 111 (25,6 E%)
Protein (g) 155 (32,0 E%)
Fedt (g) 93 (41,5 E%)
Kalorier (kcal) 1974
Instagram Tiktok
  • Kontakt
  • Login
  • Handelsbetingelser

Privatlivspolitik

Cookiepolitik

© 2025 ownpace.dk – Designet af skaberne bag Ownpace