Videre til indhold
  • Træningsforløb
  • Min Journal Info
  • Om os
  • Kontakt
  • BLOG
  • Træningsforløb
  • Min Journal Info
  • Om os
  • Kontakt
  • BLOG
Min profil

Diæt 1

Tilføj din overskrift her

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Morgenmad:

Omelet med grøntsager

Ingredienser:

Fødevare Mængde Fedt (g) Kulhydrat (g) Protein (g) Kalorier (kcal)
Æg 4 stk (220g) 21 2-3 minutter 26 300
Spinat 50g 0 1 1 12
Tomater 50g 0 1 0 10
Fetaost 30g 6 0 6 76
Total: 27 5 34 398

Fremgangsmåde:

  1. Pisk æggene sammen i en skål og tilsæt salt og peber efter smag
  2. Varm en pande op og tilsæt lidt olie
  3. Steg spinat og tomater på panden i et par minutter, indtil spinaten er sammenfaldet og tomaterne er let bløde
  4. Hæld æggemassen over grøntsagerne og steg omeletten ved medium varme.
  5. Når omeletten begynder at stivne, drys fetaosten over og fold omeletten sammen
  6. Steg i yderligere et par minutter, indtil osten er smeltet og omeletten er gennemstegt
  7. Server omeletten varm

Formiddagssnack:

Græsk yoghurt med bær

Ingredienser:

Fødevare Mængde Fedt (g) Kulhydrat (g) Protein (g) Kalorier (kcal)
Skyr 150g 1 12 33 197
Blandede bær 50g 0 5 0 26
Total: 1 17 33 223

Fremgangsmåde:

  1. Hæld græsk yoghurt i en skål
  2. Skyl og skær bærrene i mindre stykker
  3. Tilsæt de blandede bær på toppen af yoghurten
  4. Bland det rundt og nyd snacken

Frokost:

Kyllingesalat med quinoa

Ingredienser:

Fødevare Mængde Fedt (g) Kulhydrat (g) Protein (g) Kalorier (kcal)
Kyllingebryst 1 filet (140g) 4 0 32 168
Quinoa 50g 3 27 7 175
Agurk 50g 0 1 0 6
Tomater 50g 0 1 0 10
Fetaost 20g 4 0 4 51
Rødløg 20g 0 1 0 7
Olivenolie 1 spsk 14 0 0 119
Citronsaft 1 spsk 0 1 0 5
Total: 25 32 43 540

Fremgangsmåde:

  1. Kog quinoa efter anvisningerne på pakken og lad det køle af
  2. Skær kyllingebrystet i mindre stykker og steg det på en varm pande med lidt olivenolie, indtil det er gennemstegt og gyldent
  3. Skær agurk, tomater og rødløg i passende stykker
  4. I en stor skål, kombiner quinoa, stegt kylling, agurk, tomater, rødløg og smuldret fetaost
  5. Dryp med olivenolie og citronsaft
  6. Bland godt og server som en lækker kyllingesalat

Formiddagssnack:

Gulerodsstave med hummus

Ingredienser:

Fødevare Mængde Fedt (g) Kulhydrat (g) Protein (g) Kalorier (kcal)
Gulerødder 100g 0 6 1 38
Hummus 50g 12 8 4 160
Total: 12 14 5 198

Fremgangsmåde:

  1. Skræl gulerødderne
  2. Dyp gulerødderne i humusen og nyd det som en snack

Frokost:

Kyllingesalat med quinoa

Ingredienser:

Fødevare Mængde Fedt (g) Kulhydrat (g) Protein (g) Kalorier (kcal)
Laks 150g 11 7 28 168
Broccoli 100g 1 1 5 38
Gulerod 100g 0 6 1 38
Quinoa 50g 3 27 0 175
Olivenolie 1 spsk 13 0 0 119
Citronsaft 1 spsk 0 1 0 5
Total: 25 32 43 540

Fremgangsmåde:

  1. Kog quinoa efter anvisningerne på pakken og lad det køle af
  2. Skær kyllingebrystet i mindre stykker og steg det på en varm pande med lidt olivenolie, indtil det er gennemstegt og gyldent
  3. Skær agurk, tomater og rødløg i passende stykker
  4. I en stor skål, kombiner quinoa, stegt kylling, agurk, tomater, rødløg og smuldret fetaost
  5. Dryp med olivenolie og citronsaft
  6. Bland godt og server som en lækker kyllingesalat

Samlet næringsindhold:

Næringsstof: Mængde
Kulhydrater (g) 111 (25,6 E%)
Protein (g) 155 (32,0 E%)
Fedt (g) 93 (41,5 E%)
Kalorier (kcal) 1974

Morgenmad:

Skyr med müsli (og hindbær)

Ingredienser:

Fødevare Mængde Fedt (g) Kulhydrat (g) Protein (g) Kalorier (kcal)
Skyr 200g 0 8 22 131
Müsli 50g 3 31 6 186
Hindbær 30g 0 2 0 15
Total: 4 41 28 332

Fremgangsmåde:

  1. Hæld skyr i en skål
  2. Tilføj müsli til skålen
  3. Bland rundt
  4. Top eventuelt med hindbær (valgfrit)

Formiddagssnack:

Nødder og banan

Ingredienser:

Fødevare Mængde Fedt (g) Kulhydrat (g) Protein (g) Kalorier (kcal)
Nøddemix 50g 13 25 6 229
Banan 1 stk 0 22 1 100
Total: 13 47 7 329

Frokost:

Pastasalat med tun

Ingredienser:

Fødevare Mængde Fedt (g) Kulhydrat (g) Protein (g) Kalorier (kcal)
Pasta 100 3 64 13 355
Tun i dåse 50g 1 0 12 54
Agurk 50g 0 1 0 6
Tomater 75g 0 2 0 15
Fetaost 30g 6 0 6 76
Rødløg 20g 0 1 0 7
Olivenolie 1 spsk 14 0 0 119
Citronsaft 1 spsk 0 1 0 5
Total: 23 69 32 637

Fremgangsmåde:

  1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken og lad den køle af
  2. Hæld vand fra dåsetunen og skær grøntsager i passende stykker
  3. I en stor skål, kombinér pasta, tun og grøntsager
  4. Tilføj fetaost og eventuelt friske krydderurter
  5. Hæld olivenolie og citronsaft over salaten som dressing
  6. Krydr med salt og peber efter smag
  7. Retten er klar til at blive serveret

Formiddagssnack:

Mørk chokolade og æble (eller alternativ frugt)

Ingredienser:

Fødevare Mængde Fedt (g) Kulhydrat (g) Protein (g) Kalorier (kcal)
Mørk chokolade (70%) 30g 12 11 3 170
Æble 1 stk 0 10 0 50
Total: 13 21 3 220

Frokost:

Ovnbagt laks med grøntsager

Ingredienser:

Fødevare Mængde Fedt (g) Kulhydrat (g) Protein (g) Kalorier (kcal)
Laks 150g 11 7 28 168
Broccoli 100g 1 1 5 38
Gulerod 100g 0 6 1 38
Asparges 50g 0 3 2 26
Olivenolie 1 spsk 13 0 0 119
Citronsaft 1 spsk 0 1 0 5
Total: 25 32 43 540

Fremgangsmåde:

  1. Forvarm ovnen til 200 grader celsius
  2. Skær laksefileterne i passende stykker
  3. Forbered foliepakker ved at placere laksestykkerne og grøntsagerne i hver pakke
  4. Placer et par citronskiver oven på laksen
  5. Dryp olivenolie over laks og grøntsager
  6. Krydr med salt og peber efter smag, samt eventuelt krydderurter
  7. Luk foliebakkerne (eventuelt med sølvpapir)
  8. Bag i ovnen i ca. 15-20 minutter, indtil laksen er mør og grøntsagerne er sprøde
  9. Åbn foliebakkerne og server laks og grøntsager

Samlet næringsindhold:

Næringsstof: Mængde
Kulhydrater (g) 191 (40,9 E%)
Protein (g) 108 (21,4 E%)
Fedt (g) 87 (37,3 E%)
Kalorier (kcal) 2039

Morgenmad:

Havregryn med bær og nødder

Ingredienser:

Fødevare Mængde Fedt (g) Kulhydrat (g) Protein (g) Kalorier (kcal)
Havregryn 2 dl 5 41 9 258
Mælk (0,5%) 2 dl 1 9 7 77
Hindbær 30g 0 2 0 15
Mandler 10g 5 1 2 59
Total: 11 53 19 409

Fremgangsmåde:

  1. Hæld havregryn og mælk sammen i en skål
  2. Top med hindbær og mandler (kan erstattes med alternativt valg af bær og nødder)

Formiddagssnack:

Rugbrød med æg og avocado

Ingredienser:

Fødevare Mængde Fedt (g) Kulhydrat (g) Protein (g) Kalorier (kcal)
Rugbrød 1 skive (50g) 1 19 3 101
Æg 1 stk (55g) 5 1 7 75
Total: 16 27 11 303

Fremgangsmåde:

  1. Rist en skive rugbrød
  2. Kog et æg så det bliver blødkogt (cirka 5 minutter)
  3. Mos avocado og smør den på rugbrødet
  4. Placer det blødkogte æg oven på brødet
  5. Krydr med salt og peber efter smag

Frokost:

Wraps med kylling og grøntsager

Ingredienser:

Fødevare Mængde Fedt (g) Kulhydrat (g) Protein (g) Kalorier (kcal)
Tortilla wrap 1 stk (60g) 4 34 5 194
Kyllingebryst 70g 2 0 16 84
Agurk 50g 0 1 0 6
Tomater 50g 0 1 0 10
Creme fraiche dressing 1 spsk 6 1 0 62
Total: 12 37 21 355

Fremgangsmåde:

  1. Varm tortillawraps efter anvisningen på pakken
  2. Skær grøntsagerne i passende størrelser
  3. Smør creme fraiche dressing på wrappen
  4. Læg kylling og grøntsager i wrappen
  5. Krydr med salt og peber efter smag
  6. Rul wrappen sammen og den er klar til at spises

Formiddagssnack:

Mørk chokolade og æble (eller alternativ frugt)

Ingredienser:

Fødevare Mængde Fedt (g) Kulhydrat (g) Protein (g) Kalorier (kcal)
Mørk chokolade (70%) 30g 12 11 3 170
Æble 1 stk 0 10 0 50
Total: 13 21 3 220

Frokost:

Bøf med bagte kartofler og grøn salat

Ingredienser:

Fødevare Mængde Fedt (g) Kulhydrat (g) Protein (g) Kalorier (kcal)
Hakket oksekød (8-12%) 200g 20 0 42 345
Kartoffel 200g 1 32 4 156
Iceberg 75g 0 2 1 12
Oliven 30g 3 1 0 33
Olivenolie 1 spsk 13 0 0 119
Agurk 0 1 0 6 5
Agurk 50g 0 1 0 6
Total: 38 38 48 687

Fremgangsmåde:

  1. Varm en grillpande op til medium-høj varme
  2. Form en hakkebøf og krydr med salt og peber
  3. Grill bøfferne i ca. 4-5 minutter på hver side
  4. I mellemtiden, bag kartoflerne i ovnen, toppet med lidt olivenolie, salt og peber ved 200 grader celsius i ca. 20-25 minutter, eller indtil de er gyldne og møre. Kog eventuelt først for kortere ovntid
  5. Skær grøntsager i passende stykker og bland til en salat
  6. Server de grillede bøffer med bagte kartofler og en frisk grøn salat på siden

Samlet næringsindhold:

Næringsstof: Mængde
Kulhydrater (g) 89 (39,8 E%)
Protein (g) 174 (38,7 E%)
Fedt (g) 101 (20,9 E%)
Kalorier (kcal) 1975

Morgenmad:

Omelet med grøntsager

Ingredienser:

Fødevare Mængde Fedt (g) Kulhydrat (g) Protein (g) Kalorier (kcal)
Æg 4 stk (220g) 21 2-3 minutter 26 300
Spinat 50g 0 1 1 12
Tomater 50g 0 1 0 10
Fetaost 30g 6 0 6 76
Total: 27 5 34 398

Fremgangsmåde:

  1. Pisk æggene sammen i en skål og tilsæt salt og peber efter smag
  2. Varm en pande op og tilsæt lidt olie
  3. Steg spinat og tomater på panden i et par minutter, indtil spinaten er sammenfaldet og tomaterne er let bløde
  4. Hæld æggemassen over grøntsagerne og steg omeletten ved medium varme.
  5. Når omeletten begynder at stivne, drys fetaosten over og fold omeletten sammen
  6. Steg i yderligere et par minutter, indtil osten er smeltet og omeletten er gennemstegt
  7. Server omeletten varm

Samlet næringsindhold:

Næringsstof: Mængde
Kulhydrater (g) 111 (25,6 E%)
Protein (g) 155 (32,0 E%)
Fedt (g) 93 (41,5 E%)
Kalorier (kcal) 1974

Formiddagssnack:

Græsk yoghurt med bær

Ingredienser:

Fødevare Mængde Fedt (g) Kulhydrat (g) Protein (g) Kalorier (kcal)
Skyr 150g 1 12 33 197
Blandede bær 50g 0 5 0 26
Total: 1 17 33 223

Fremgangsmåde:

  1. Hæld græsk yoghurt i en skål
  2. Skyl og skær bærrene i mindre stykker
  3. Tilsæt de blandede bær på toppen af yoghurten
  4. Bland det rundt og nyd snacken

Samlet næringsindhold:

Næringsstof: Mængde
Kulhydrater (g) 111 (25,6 E%)
Protein (g) 155 (32,0 E%)
Fedt (g) 93 (41,5 E%)
Kalorier (kcal) 1974

Frokost:

Kyllingesalat med quinoa

Ingredienser:

Fødevare Mængde Fedt (g) Kulhydrat (g) Protein (g) Kalorier (kcal)
Kyllingebryst 1 filet (140g) 4 0 32 168
Quinoa 50g 3 27 7 175
Agurk 50g 0 1 0 6
Tomater 50g 0 1 0 10
Fetaost 20g 4 0 4 51
Rødløg 20g 0 1 0 7
Olivenolie 1 spsk 14 0 0 119
Citronsaft 1 spsk 0 1 0 5
Total: 25 32 43 540

Fremgangsmåde:

  1. Kog quinoa efter anvisningerne på pakken og lad det køle af
  2. Skær kyllingebrystet i mindre stykker og steg det på en varm pande med lidt olivenolie, indtil det er gennemstegt og gyldent
  3. Skær agurk, tomater og rødløg i passende stykker
  4. I en stor skål, kombiner quinoa, stegt kylling, agurk, tomater, rødløg og smuldret fetaost
  5. Dryp med olivenolie og citronsaft
  6. Bland godt og server som en lækker kyllingesalat

Samlet næringsindhold:

Næringsstof: Mængde
Kulhydrater (g) 111 (25,6 E%)
Protein (g) 155 (32,0 E%)
Fedt (g) 93 (41,5 E%)
Kalorier (kcal) 1974

Formiddagssnack:

Gulerodsstave med hummus

Ingredienser:

Fødevare Mængde Fedt (g) Kulhydrat (g) Protein (g) Kalorier (kcal)
Gulerødder 100g 0 6 1 38
Hummus 50g 12 8 4 160
Total: 12 14 5 198

Fremgangsmåde:

  1. Skræl gulerødderne
  2. Dyp gulerødderne i humusen og nyd det som en snack

Samlet næringsindhold:

Næringsstof: Mængde
Kulhydrater (g) 111 (25,6 E%)
Protein (g) 155 (32,0 E%)
Fedt (g) 93 (41,5 E%)
Kalorier (kcal) 1974

Frokost:

Kyllingesalat med quinoa

Ingredienser:

Fødevare Mængde Fedt (g) Kulhydrat (g) Protein (g) Kalorier (kcal)
Laks 150g 11 7 28 168
Broccoli 100g 1 1 5 38
Gulerod 100g 0 6 1 38
Quinoa 50g 3 27 0 175
Olivenolie 1 spsk 13 0 0 119
Citronsaft 1 spsk 0 1 0 5
Total: 25 32 43 540

Fremgangsmåde:

  1. Kog quinoa efter anvisningerne på pakken og lad det køle af
  2. Skær kyllingebrystet i mindre stykker og steg det på en varm pande med lidt olivenolie, indtil det er gennemstegt og gyldent
  3. Skær agurk, tomater og rødløg i passende stykker
  4. I en stor skål, kombiner quinoa, stegt kylling, agurk, tomater, rødløg og smuldret fetaost
  5. Dryp med olivenolie og citronsaft
  6. Bland godt og server som en lækker kyllingesalat

Samlet næringsindhold:

Næringsstof: Mængde
Kulhydrater (g) 111 (25,6 E%)
Protein (g) 155 (32,0 E%)
Fedt (g) 93 (41,5 E%)
Kalorier (kcal) 1974
Instagram Tiktok
  • Kontakt
  • Login
  • Handelsbetingelser

Privatlivspolitik

Cookiepolitik

© 2025 ownpace.dk – Designet af skaberne bag Ownpace